Budoschool KOJIRO Amsterdam is een jonge, eigenwijze en dynamische sportorganisatie opgericht in mei 2008. Samen met een team van docenten, coaches, assistenten en vrijwilligers verbreedt Budoschool Amsterdam elke keer weer haar horizon.


Tijdens een lange geschiedenis van ruim 25 jaar is onze budoschool in een andere vorm al bekend geworden dankzij het judo, dat nog elke dag de core-business vormt. In deze jaren ligt een wereld aan nationale en internationale ervaringen, waarin zich een vaste kern van sporters, docenten en ouders heeft gevormd waardoor de Budoschool nog elke dag gedragen wordt. Sinds de oprichting van Budoschool Amsterdam is de organisatie zich verder gaan ontwikkelen binnen budosporten.


Hierbij houdt Budoschool KOJIRO Amsterdam vast aan de volgende principe: Budosporten zijn voor iedereen en zal dan ook toegankelijk moeten zijn voor elk type sporter. Naast reguliere lessen, zowel recreatief als competitief, heeft Budoschool KOJIRO Amsterdam zich ook gespecialiseerd in sporters met een beperking. Wel blijft ons hoofddoel om elke leerling op zijn/haar eigen niveau de vaardigheden van de betreffende sport bij te brengen. Daartoe delen wij de lessen op diverse leeftijdsgroepen in, om zodanig elke leerling vanuit zijn/haar eigen kennen en kunnen te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Immers is de sport niet alleen maar één uur per week lichamelijk bewegen, maar hecht Budoschool Amsterdam ook veel waarde aan een stimulerende bijdrage op het gebied lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

 

 

Bij Budoschool KOJIRO Amsterdam houden wij van deskundigheid en dit bieden wij u ook zeker aan. Budoschool KOJIRO Amsterdam is erkend bij de Judo Bond Nederland en is daar ook gekwalificeerd met een keurmerk, al zijn al onze trainers/assistenten zijn gediplomeerd bij de Judo Bond Nederland en zijn zeer ervaren met aangepaste sporten, recreatie en wedstrijdlessen. 

 

Wij zijn als Budoschool aangesloten bij:

  • Judo Bond Nederland
  • Nederlandse vereniging voor judo en Jiu-jitsu leerkrachten
  • Nationaal Martial Arts Erfgoed
  • Sambo Bond Nederland
  • NOC/NCF
  • Jeugdsport en Cultuur Fonds

Aspecten van onze Budoschool

Vakbekwaamheid

Jaarlijkse bijscholingen bij

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Samenwerken

Respect

Dicipline

Keurmerk JBN

EHBO

BHV

Judoleraar B

Judoleraar in de Zorg

Judo Bond Nederland

Nationale Budodag

Nederlandse Vereniging van Judoleraren

NOC/NSF

EHBO en BHV


Rating: 1 ster
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties